DJ Bose L series van Brienen audio en visueel

Bose L1 Compact systeem

In één keer mee te nemen. Binnen een minuut speelklaar. Vul de ruimte met Bose-kwaliteitsgeluid en blaas iedereen omver!

L1 Series van Bose geweldig geluid

Het Bose L1 Compact systeem combineert een conventionele PA- en monitorfuncties in één centraal  systeem. Het systeem bij een artiest, dj of presentator worden geplaatst en produceert een geweldige, brede, gelijkmatige geluidsdekking naar de zaal toe. Het geluid is zelfs in de hoeken geweldig.

Bose L series van Brienen audio en visueel
Bose L series van Brienen audio en visueel. in tas

Bose L1 Compact systeem

Geweldig geluid, in een kleine verpakking

Beschik over Bose-kwaliteitsgeluid voor bijna elke ruimte of evenement. Het Bose L1 Compact systeem past in uw kofferbak of op de achterbank van uw auto Het Bose L1 Compact systeem is snel en eenvoudig op te bouwen. U hoeft geen extra spullen mee te nemen of nog zware luidsprekers of statieven tillen. Compact en geweldig geluid, wie wil dat nu niet?

Bose L1 Compact één geïntegreerd systeem

Als u het Bose L1 Compact systeem inzet is er geen losse versterker, mixer of baskast nodig. Deze zijn in het systeem geïntegreerd. Het statief heeft een geïntegreerde basluidspreker en versterker, plus een mixer met in totaal vier ingangen en twee uitgangen. Het Bose L1 Compact systeem: audioprestaties, vereenvoudigde opbouw en alles-in-één voor onderweg. Exclusief van Bose te verkrijgen bij van Brienen audiovisueel en meer.

 

Bose L1 compact systeem van Brienen audio en visueel. unit