Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/plugins/HoverAlls/hoveralls.php on line 14 Diensten - Avenmeer.nl

Diensten

Op deze pagina beschrijven we onze diensten leest u de pagina gerust even door en ontdek wat Van Brienen audiovisueel en meer allemaal voor u kan betekenen.

Evenmenten

Bij van Brienen audiovisueel en meer gebruiken wij onze jarenlange kennis en relaties uit de markt om uw evenement te laten slagen. Je kunt je evenement maar één keer goed doen! Variërend van een totaaloplossingen tot alleen materiaalhuur en alles wat hier tussenin zit regelen wij graag voor u. Als opdrachtgever kunt u aangeven in hoeverre u ons wilt betrekken bij uw project. Wij denken graag met u mee en gaan verder dan alleen audiovisuele techniek. Flexibiliteit, creativiteit en service zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Ook last-minute uitdagingen lossen wij graag voor u op. Wij worden gedreven door passie voor het vak en dat laten we u graag merken. Onze kracht ligt in samenwerking en met de juiste partijen die wij na jarenlange ervaring hebben leren kennen kunnen wij u geheel ontzorgen.

sales events

productintroducties

congressen

beurzen

personeelsfeest

openingsevents

branding events

awardshows

persevents

congressen

jubileumevents

Relatie en marketing

Audiovisuele oplossingen

Van Brienen is gespecialiseerd in de realisatie van audiovisuele oplossingen voor iedere ruimte en voor elke organisatie. Denk aan de inzet van audiovisuele techniek in vergaderruimtes, presentatieruimtes en boardrooms. Maar voor restaurants een bar of een sportclub bent u bij ons aan het juiste adres.

De toepassing van audiovisuele technieken is in de laatste jaren enorm gegroeid. Een aantal jaren geleden gebruikten we vooral losse audiovisuele producten, vandaag de dag wordt meer gebruik gemaakt van complete ingerichte ruimtes waarin audiovisuele middelen vakkundig zijn geïnstalleerd en eenvoudig kunnen worden bediend.

Horeca leverancier

Bij van Brienen audiovisueel en meer kunt u terecht voor een complete nieuwe installatie in uw horeca gelegenheid. Wij kunnen uw locatie compleet inrichten met audio, licht en video. Wat dacht u van een multizone geluid systeem compleet met touchscreen muziekcomputer, welke nog eens uitgebreid kan worden met een eigen narrowcasting systeem voor het tonen van diverse advertenties en nuttige informatie op beeldschermen in uw bedrijf.

Ook voor onderhoud en vervanging van uw huidige geluidsinstallatie zijn wij de juiste partner.

Bar
Café
Broodjeszaak
Bowling centrum
Restaurant
Bistro
Snackbar en cafetaria