WePresent 2000

WePresent 2000 voor draadloze presentatie doeleinden

Wilt u ook graag draadloos presenteren met de WePresent 2000? Geen ellende meer met kabels en alle verschillende soorten aansluitingen maar gewoon heel gemakkelijk draadloos. Draadloos is de toekomst. Zoals u weet kunt u bij ons de Barco Clickshare bestellen om draadloos te presenteren maar er zijn nog velen andere mogelijkheden op de markt die dit mogelijk maken. Wij hebben voor u 3 draadloze systemen in ons assortiment toegevoegd.
Alle drie de systemen zijn van het merk WePresent. De WePresent units hebben veel opties in huis waardoor zij een goed alternatief bieden voor de Barco ClickShare.

 

WePresent2000-van-brienen-audiovisueel-en-meer
WePresent modellen

WePresent 2000 en andere modellen

Zoals reeds vermeld zijn er 3 verschillende systemen van de WePresent.

–          WePresent 1000
–          WePresent 1500
–          WePresent 2000

Alle systemen hebben hun eigen opties en meerwaarde, als instapper is de WePresent 1000 een goed systeem om draadloos te kunnen presenteren en om zo al heel snel en voor een zeer vriendelijk budget van uw vervelende snoeren af te komen.

Wilt u meer gebruiksgemak en meer verschillende opties gebruiken tijdens de draadloze presentatie kunt gaan denken om toch een iets hogere investering te doen in een nog betere oplossing voor uw draadloze toepassingen. Zo kunnen wij u de WePresent 1500 en de WePresent 2000 aanbieden.

 

WePresent 2000

De WePresent 2000 is de 3e draadloze oplossing van 3 mooie systemen en is echt het vlaggenschip van WePresent. Met de WePresent 2000 haalt u zo veel meer functies in huis en kunt u nog steeds flexibele en draadloze presentaties houden in een Full-HD resolutie!  Met de WePresent 2000 verbindt u iedere computer Apple, tablet-pc of smartphone draadloos met iedere  projector of display. Zelfs uw audio en de interactieve functionaliteit zoals touch wordt draadloos doorgegeven via de WePresent200.

De WePresent 2000 heeft een bereik tot 100 meter en ondersteunt  alle verschillende resoluties van SVGA tot FUll-HD, dit is wel afhankelijk van uw aansluiting. De WePresent 1500 kunt u aansluiten via VGA of via HDMI.

In de WePresent 2000 zitten alle functionaliteiten die u maar kunt wensen en gewoon in 1 simpele machine WePresent 2000 zal uw presentatie ruimte omtoveren naar een toekomst zekere locatie.
De WePresent 2000 is een echte topper in zijn klasse en past perfect in elke situatie. Installeer de WePresent 2000 in uw vergaderzaal, klaslokaal of exclusieve boardroom en sta versteld van zijn kunnen.

 

WePresent2000-van-brienen-audiovisueel-en-meer
gigabit we present AVenmeer
mobiele apps we present 2000
meerdere schermen we present 2000

Mogelijkheden van de WePresent 2000

De WePresent 2000 heeft meerder fantastische eigenschappen in huis, wat denkt u van een ingebouwde USB presentatie en documenten speler? Of de ingebouwde video streaming speler en zelfs een 1 tot 4 netwerk video distributie systeem.

De WePresent 2000 heeft de beschikking over een Gigabit LAn aansluiting en een POE aansluiting waardoor u de WePresent 2000 kunt voeden via de netwerkaansluiting

De WePresent 2000 beschikt over een geavanceerde 128-bit encryptie en https encryptie voor web browsing data

De WePresent 2000 heeft een autodetect  functie op de HDMI uitgang. Hierdoor zal de WePresent 2000 altijd de juiste resolutie naar de projector of display sturen.

Zelf IOS mirroring is mogelijk op de WePresent 2000 en zelfs in Full HD resolutie

De WePresent 2000 maakt het mogelijk om nog sneller gasten, mensen die voor het eerst aansluiten op de WePresent en gebruikers op een ander subnet  te verbinden met de WePresent unit. Binnen 10 seconden kunt u al draadloos presenteren met de WePresent 2000.

Bewaar uw  aantekening die u heeft gemaakt op de touchscreen gemakkelijk op een USB

De WePresent 2000 ondersteunt multi touch en hierdoor kunt u 6 touch punten gebruiken op het scherm.

Als u een USB opslag device aansluit op uw WePresent 2000 kunt u direct alle data bekijken, oproepen en zelfs afspelen op uw projector of display.

De WePresent 2000 heeft een ingebouwde video speler waardoor u nu video’s kunt streamen van af uw computer in een full HD resolutie en zonder vertraging.

Met de WePresent 2000 kunt u 1 computer draadloos laten verbinden met 4 verschillende WePresent units.

Laat uw deelnemers en gasten meekijken op hun eigen device en zij kunnen dan zelf de slides opslaan inclusief uw aantekening die u heeft gemaakt op het scherm.

Bij van Brienen audiovisueel en meer koopt u de WePresent 2000 tegen zeer scherpe tarieven en met uitstekende garantievoorwaarden. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het opvragen van een demo van de WePresent 1500.